Biltemas lager Linköping

Under hösten kommer vi utföra arbeten på Biltemas lagerbyggnad i Linköping. I entreprenaden ingår bland annat takarbeten, plåtarbeten, fönsterbyten, nytt entréparti och renovering av toaletter och RWC. Beställare är Biltema Real Estate Sweden AB.

Tryckstegringsstation Tegeltorp

I Tegeltorp vid Södra Väringen uppför vi under hösten ny tryckstegringsstation för dricksvatten. Entreprenaden är en delad utförandeentreprenad där vi står för bygg och markarbeten. Detta är andra tryckstegringsstationen som vi uppför. Tidigare i år färdigställdes tryckstegringsstation för dricksvatten i närheten av Lanna.

Göktytan Karlskoga

I Karlskoga renoverar vi sedan i höstas ”Blå Huset”. I fastigheten ska ny verksamhet in från och med i vår, bland annat en tandläkarmottagning.

Kv. Spenaten Örebro

På uppdrag av ÖrebroBostäder kommer vi ROT-renovera fastigheten på Malmgatan 2 i Örebro. Entreprenaden består av 14 lägenheter och två verksamhetslokaler som ska renoveras. I entreprenaden ingår även utvändiga arbeten.

Fasaddämpande åtgärder åt Trafikverket

Vi har vunnit upphandlingen att genomföra Fasaddämpande fastighetsåtgärder åt Trafikverket längs med Västra Stambanan från Finnerödja till Brevens Bruk. I uppdraget ingår mätning av fönster och fönsterdörrar samt montage. Uppdraget omfattar cirka 200 fastigheter fördelat på enfamiljshus och flerfamiljsfastigheter.

Vi söker erfaren Projektledare

Nu söker vi en erfaren Projektledare som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på Boman & Svahn. Läs mer och ansök hos Personalpoolen Driven, erfaren Projektledare till verksamheten i Örebro

Badrumsentreprenad Brickebacken

På uppdrag av Örebrobostäder renoverar vi badrum på Granrisvägen i Örebro. Entreprenaden består av en huvuddel och en option med sammanlagt 180 badrum.

Nytt Partneringprojekt!

På uppdrag av Örebroporten Fastigheter kommer vi under sommarlovet renovera Jensen Educations lokaler belägna på Rudbecksgatan i Örebro. Under projektet kommer vi bland annat tillskapa nya klassrum och förbättrad ventilation i lokalerna. Uppdraget är en utförandeentreprenad i samverkansform, så kallad Partnering. Vi tackar Örebroporten för förtroendet.

Nytt Ramavtal

Nytt Ramavtal byggtjänster med Samhällsbyggnad Bergslagen. Avtalet gäller i två år, med möjlig förlängning i 1 + 1 år.